Michelin visitor reception
  • Michelin visitor reception
  • Michelin visitor reception
  • Michelin visitor reception

Michelin Visitor Reception

Client: Michelin
Design, manufacture and installation of a reception area at Michelin Head Office.

Response: Envisage have created a new visitor reception for the UK headquarters of Michelin Tyres PLC. The use of curved walls are reminiscent of a tunnel seen more usually on a racetrack that funnels visitors into the centre of reception. Featuring high quality metallic and glass finishes, together with plasma screens and graphic panels the space an area informs and entertains visitors whilst waiting. Design: Creative Eye Photography: Noel Bennett

Tags:

Share!:

  • Olympus custom exhibition stand
  • Samsung Techwin exhibition stand design
  • 3M Traffex exhibition stand design
  • Michelin visitor reception