'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'

Covent Garden

Client: Joules
CK designed the first London store for Joules. The concept is inspired by contemporary country living, combining fresh, refined residential cues from the country house, with playful twists from the rural working landscape.

Response: The store interior features a beautiful solid oak wood block floor laid in a herringbone pattern, with reclaimed blue and red checkerboard quarry tile hearths adding warmth and authenticity. The walls are lined with a contemporary take on traditional interior wooden panelling, finished in cool matt painted colours, whilst quirky lighting includes a fixture created from milk bottles and playful bespoke bird perch and nests. A beautiful staircase, painted with a colourful striped runner leads up to the menswear floor, whilst the wall is embellished with a map of the British Isles composed of Joules’ signature hare motives – created especially for the store by artist Patrick Thomas.

Testimonial: “We are absolutely delighted with the new Joules store in Covent Garden. CK have brought our brief to life in every aspect of the design. Joules is a British brand that is growing and we need our shop fits to demonstrate this. Our clothing is about colour and detail and feels wholesomely familiar and the team at CK have mirrored this in their design. We can’t wait to bring our part of the country to town and hope our customers enjoy this very exciting time too.” Managing Director, Joules

Tags: joules, fashion, retail,

  • Levi'[s Revolution
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'
  • 'alt'